121113

Åh men ja, man vill ju vara flitig och blogga för det är så roligt men å andra sidan har man inte så mycket att dela med sig av. Dåligt! I alla fall, jag har blivit mörkhårig igen som ni kan se! Känns bra men annorlunda. Jag har ju nästan varit mörkhårig konstant sen jag började färga håret vid 13-års ålder men nu har jag ju varit blond/vithårig i ett år. Kände att det fick räcka. Dels tycker jag om variation, dels är det alldeles för mycket underhåll med vitt hår. Man ska bleka sönder det och sen spendera hundralappar på ett schampo som ska göra det vitt. Men det blir ju för fan aldrig helt vitt. Så det fick bli brunt. Känns vuxet och bra. Billigt och lätthanterligt dessutom. Win win för mig alltså!

Imorgon åker jag över till Pia. Ganska läglig timing med tanke på att elen kommer vara av hela dagen här hemma. Skulle ju finnas en risk att man avled av tristess eller något. Trevligt sällskap känns tusen gånger mer lockande. Efter detta blir det även fika hemma hos bror och co framåt kvällen. Dubbelt trevligt sällskap!
 
Glömde nästan berätta! Jag har börjat med nya matvanor. Det känns så mycket bättre än väntat. Till vardags skippar jag numera pasta, potatis, ris och bröd. Sötsaker också såklart. Försöker istället få i mig protein, grönsaker och frukt vid sidan om köttet. Havregrynsgröt och ägg är två nya favoriter som jag aldrig någonsin skulle få för mig att stoppa i mig förut. Men det är heeelt okej!
 
Litt' trött och skabbig, men glad ändå

121112

Möblerna till det framtida vardagsrummet/matsalen. Ca 20 dagar kvar till inflyttning!
Samtidigt som det sjunkit in så känns det fortfarande lite overkligt och framförallt sanslöst bra att vi snart kommer bo i vår egen lägenhet, Alex och jag. LYCKA.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

121110

Åh, hittat nyårsklänningen också! Nu ska man bara ha råd.
 

121107

Nu har jag tröttnat på att sova i sladdriga t-shirts. Kom julafton!
 

121106

Life is guuuud! Nytt jobb, mindre än en månad kvar till inflyttning och två biobiljetter paxade inför den 17:e. Breaking Dawn 2!! Kan knappt vänta, va! Imorgon far vi till IKEA. Igen. Händer var och varannan dag nu för tiden. Men det är härligt.
 
Poss godnatt!

121101

Lite halloween-ish? Orange som en pumpa! Firar denna dag med en bild för att det var så sjukt längesen jag orkade köra en full make up. Kattögonen is back on track.
+ Efterlängtade skohyllan äntligen köpt! Och vi har bestämt oss för tv-bänk. Olala!
 

RSS 2.0