130826


130815

Gina Tricot kan, dom! För tillfället väntar jag iofs på en klocka från Kina men jag känner att min mans klockmani har börjat smitta av sig på mig. Hade jag haft några hundralappar över hade jag lätt köpt denna. Mrow! Drömma kan man.

130815

Huset var helt underbart! Tog tyvärr inga bilder. Nästa gång.
Dom senaste fyra dagarna har jag mer eller mindre suttit inlåst i lägenheten. Och känner mig väldigt handikappad och nojjig eftersom att katterna absolut inte får smita ut ur köket där dom är instängda, för det målas. Jag går fram och tillbaka mellan vardagsrummet och köket för att hålla dom sällskap ibland. Är jätteförsiktig för jag får varken ta på väggar, dörrar eller dörrkarmar. Ååhhhhh!! Men det ska i alla fall vara helt färdigmålat till slutet av dagen. Sen återstår bara för målaren att tapetsera om ett par väggar i vardagsrummet and we're good to go! Blir nog roligt att flytta in sängstomen och madrasserna in i sovrummet igen. Not. Senast var det Jin och Alex som kånkade den, men nu får väl jag hjälpa till. Lägger antagligen upp lite bilder när allt är färdigt och möblerna är tillbaka där dom ska vara. :)
Alex har ledigt imorgon så idag är som en fredag för oss båda! Så jäkla gött! Ska nog köpa lite godis och dra ner någon film. Kanske en kvällspromenad. Man vet aldrig vad som händer!

Heido!

130810

Och så vart man med en katt till! Crazy catlady nästa. Nej, jag skojar bara, nu får det räcka. :) Kom hem med lillen vid fyra någon gång. Det har gått rätt bra hela kvällen, peppar peppar! Sover ute på soffan i vardagsrummet dom närmaste nätterna för att kunna ha lite koll på dom små liven. Alex får sovrummet och sängen helt för sig själv, goett för honom va!
Imorgon ska vi över på grillkväll hos bror. På tiden att man får se deras nya hus! Dom flyttade in för snart två veckor sedan och jag har inte varit där än(!!!!). Sjukt peppat med andra ord! Mamma och pappa kommer och hämtar upp mig och Alex i Partille innan vi åker tillsammans till lilla Gråbo. Aldrig varit där innan. Det ska finnas en första gång för allt.

Rambo välkomnar lilla Napoleon in i familjen, rätt så halvhjärtat
 

Och jag har blivit svarthårig och även börjat spara ut håret. Säger hejdå och godnatt!

130806

Hittat två verk som jag bara måste, måste, måste ha i sovrummet på canvas. Skaparen är Caitlin Hackett. Jag kan aldrig få nog av surrealism!
Vill egentligen inte lägga mig för jag kommer bara få 2,5 timmars sömn och det känns lite som att ingen sömn är bättre i detta fallet. Men jag lägger väl mig ändå då. Godnatt, mina läsare!


130805

Denna dag, denna dag.
Vi har ÄNTLIGEN fått upp den nya hatthyllan i lägenheten! Thank god, för originalet såg verkligen ut som skit. Även fått upp spegeln på väggen i hallen. Den har bara stått lutad i 6 månader. Men nu fan sitter den på plats. Det ska mycket till innan man får tummen ur och faktiskt fixar saker. Nu är det bara spegeln i sovrummet som ska upp också, och några små tavlor. Känns goettmos! Alex var även duktig och drog om TV-kabeln idag så nu ser man den knappt! Min händiga karl, javisst vet ni. ;)
I övrigt känner jag mig nog rätt nöjd med vårat lilla hem, förutom att jag vill att HSB fixar den där målaren snart som ska komma och måla hall, sovrum och tapetsera i vardagsrummet. Där kan vi snacka långsamma alltså. Jävla sjösniglar... Vi ska byta knoppar/handtag på garderoberna i hallen också, sen är det väl klart. Allt. Sådär ett halvår senare. Eller ja, mer lär det ju bli för vi ser säkert inte röken av en målare dom närmaste månaderna.
Men jag ska inte vara bitter! Livet är faktiskt rätt bra ändå, även med skitiga tapeter och zigenarknoppar i guld.

Sitter även och funderar på om det eventuellt spökar hemma hos oss, haha! Katten sitter och stirrar rätt ut i tomma intet på en specifik punkt, väldigt intresserat. Och det är inte en insekt för då hade han försökt fånga den. Aldrig sett honom sån innan, och det har hänt två gånger hittills inatt. Nej, detta är något utöver det vanliga! Dom är luriga, dom små liven. Söta och luriga.


130802

HAPPY DAY. Det blir kroketter och bea till middag! Och självklart kött, men det är mindre viktigt.
Augusti = sommaren börjar lida mot sitt slut. Lite deppigt men ändå skönt. Det har varit en förjävla varm sommar. Och värre blir det. Ska tydligen bli rekordvärme imorgon om man ska lita på väderleken. Är det sant så får vi nog packa strandväskan och åka till Kåsjön. :)


RSS 2.0