121031

Fick ett nervöst sammanbrott igår eftermiddags på grund av att stress och press jag lägger över på mig själv just nu. Allt plugg och dessa deadlines dödar mig lite. Stackars Alex fick trösta en ledsen Anna.
Idag är en ny dag! Jag försöker sätta upp logiska mål och strävar mot att tenta av dessa tre förbannade kurser så fort som möjligt. Gör mitt bästa. Mer än så kan man inte kräva av sig själv.
Kämpar på med matten, räknade både igår och två timmar idag. Detta gör jag tillsammans med pappa, och därav måste vi stämma av med varann när vi kan ses hur hur länge vi kan räkna. Det suger att inte kunna räkna matte på egen hand. Jag måste ha hjälp av någon pedagogisk människa som förklarar och hjälper mig igenom alla uppgifter. FML, känner mig retarded. Natur B-boken slukar jag däremot. Snart läst halva på ett par dagar. Det är matten. Den där jävla matten. Morr! Men nej, inte så! Peppa! Nya krafter, nya tag!
 
Bjuder er på ett instacollage från dom två senaste veckorna. Katter, bäbis-Bullen och Ullared!
 

121029

Fyy så längesen det var jag bloggade. Det är fullt upp just nu i och med flytten. Mycket som ska fixas och donas med. Utöver det har jag varit väldigt dålig pga att jag gått på järntabletter (= magont, illamående och frossa). Men jag gav upp. Jag mådde sämre när jag gick på tabletter än vad jag gjorde innan, då jag tydligen led av järnbrist. Så jag skippar medicinerna och försöker väl få i mig mycket järnrik kost istället. I och med att jag inte lider avsevärt av min järnbrist så blir det väl att ta upp medicineringen i framtiden när man ska ha bäbis. Och då kommer man ju ändå må så jäkla illa så det spelar liksom ingen roll.
 
Tänkte dela med mig av vår tripp till Ullared men nu kommer Josefin. Inte träffat tjejen på hur lång tid som helst, så nu blir det myshäng med prat, fika och tända ljus hela kvällen lång! Mycket att ta igen minsann.

121019

Igår vart det Pia-och-Tuva-häng igen. Det bjöds på kladdkaksmuffins, skutt och lek! Besökte även tandläkaren för att kolla till mina visdomständer - mina jävla visdomständer - som krånglat i ungefär ett år sådär. Dom vill ändå vänta med att eventuellt rycka ut något fram tills tänderna kommit fram ordentligt. Finns tydligen en liiiiten chans att dom rätar upp sig lite. Just nu är dom snea. Biter mig själv konstant i kinderna. Köttiga sår, mums!
 
 
Anyways! GLADA NYHETER! Jag och min kärlek blir med lägenhet i december! Som vi letat och letat och längtat och längtat. Och nu ska vi äntligen få flytta in i vårat gemensamma hem. Det känns overkligt och fullkomligt underbart på samma gång. Vi fick beskedet idag så jag antar att det kommer dröja ytterligare ett par dagar innan allt verkligen sjunkit in.

121015

Lite inrednings-inspo! Dekorationerna är den roligaste biten. Åhléns / IKEA.

121014

Det händer sannerligen mycket i mitt liv just nu. Men jag tar tjuren vid hornen! Försöker åtminstone. Imorgon börjar mattepluggandet. Jag tänkte promenera bort till pappa en stund och lägga upp lite planering med honom. Han kommer hjälpa mig med hela kursen. Det är verkligen guld värt att ha en pappa som är pensionerad lärare. Plus att han är världens goaste och bästaste pappa man kan tänka sig!
 
Den största grejen som är på gång nu vill jag inte prata eller skriva om för mycket för jag är rädd att jinxa det. Men om det blir något av våran plan kommer ni garanterat märka det, det kan jag lova er.
Väntar även spänt på ett telefonsamtal från Volvo. Tisdag, kom nu... Onsdag med. Fuck it, låt det bli fredag direkt och helg istället!! Jag behöver det så jävla mycket.

121009

Vad fan gör jag uppe nu? Det är en fråga jag ställer mig själv ganska ofta. Veckan innan lingonveckan är alltid lika galen. Humörsvängningar från helvetet men oftast bara jättedeprimerad och ultrakänslomässig. Cravings och det spelar ingen roll vad eller hur mycket jag äter för jag är konstant hungrig. Är till och med hungrig nu men sitter och håller mig för jag vet att jag inte borde äta hur mycket som helst. Hålla vikten på en förnuftig nivå liksom. Jag är lite rund i kanten men har änna lärt mig gilla läget. Var inte meningen att jag skulle ligga på 45 kg livet ut. Uppenbarligen.

Jag vet inte vad jag svamlar om, haha! Detta inlägget skulle egentligen beröra helt andra ämnen men nu fick det väl bli PMS och kvinnlig kroppsnojja. Skulle även tillägga att min dygnsrytm är helt f- up. Sova på dagen och sitta och jönsa sig på natten, det gillas. Inte av min kropp dock. Blir seg dygnet runt istället. Zombie.

... Och så lite onödig fakta! Brieost och tomat smakar förträffligt tillsammans! Testa.

121008

Kan. Inte. Sluta. Lyssna.
 
+ superfeta remixen

121005

Bakade på kanelbullens dag för första gången everrrr! Och jävlar vad goda dom blev! Ätit två rackare till frukost och druckit mitt kaffe. Kvällen bjuder på födelsedagsmiddag för Vanessa och imorgon kommer bror och hans lilla familj över på middag. Mycket gott att se fram emot med andra ord! Räknar timmarna tills gubben slutat jobbet för veckan och kommer hit också ju.


121003

"Var lite snäll mot dig själv!"

Ja, jo, jag måste bli snällare mot mig själv. Sluta ställa så skyhöga krav och sluta trycka ner mig själv så fort något inte går som jag hade tänkt mig. Jag är ingen supermänniska. Jag måste helt enkelt ta en liten sak i taget. Första steget på min lilla trappa blir att ringa prövningsenheten imorgon bitti. Så jag kan börja plugga lite matte. Allt kommer leda till något bättre, större. I framtiden. Jag måste bara försöka se det framför mig.

121002

Nyinköpt från Monki

RSS 2.0