120731

O-M-G Monki!

120730


120721

Glömde ju självklart berätta hur träningen gick. Det gick så bra att jag inte kunnat gå ordentligt på två dagar. Fab! Har vilo-bakis-dag idag men imorgon tänkte jag bege mig ut igen. Igår kväll var första gången jag drack på riktigt på 10 månader men det gick bätte än väntat. Kände mig go hela kvällen och är bara lite seg och trött i kroppen idag. Blev Corazón med babe, Jin, Pia och tre andra och sedan bar det av mot Skål. Orkar inte ladda upp bilderna men det kanske kommer vid ett senare tillfälle. Ni får hålla tummarna, hehu!

Har precis ätit god lördagsmiddag och väntar på att kaffet ska bli färdigt (själv har jag fått sluta dricka det) - sen blire chokladpannacotta med hallon. YUM.

120719

Idag har jag bestämt mig för att pusha mig själv till det yttersta under löpningen. Schvetten ska fan RINNA! Springer med älskling så får be honom sparka mig lite i rumpen. Men först måste jag få i mig göö mat så jag orkar. Just nu känner jag mig mest som en grönsak. Slak och trött. Uppdaterar er senare om hur det gick!

120717

Nattens musikknark.


120716

Var just ute och sprang en runda i skogen. Kramperna i smalbenen dödade mig och jag höll på att ramla över en kotte. Men på något vänster är jag ändå stolt. Hade varit lättare att sitta inne idag och bara göra ingenting. Men som vi alla vet är ju inte det lättaste alternativet alltid det bästa. Man får kämpa lite för att komma någonstans.

Saknar min Anna otroligt mycket. Hon skulle bara vara borta i två veckor men det känns som att hon varit borta i två månader. Jag önskar att jag var lite rikare så jag kunde boka in en tågresa upp till Stockholm. Kanske gör det ändå. Snart kikar ju hennes bäbis ut så ett besök blir liksom obligatoriskt.

Inte mycket som händer i mitt tråkiga lilla liv just nu så jag tänker sätta på lite kaffe och hoppa in i duschen.


120716

Sporadiska jävla uppdatering! Tänk att nu är Alma döpt. Har lyckats hålla igång träningen ockå vilket förvånar mig lite. Det har aldrig varit såhär najs att röra på sig innan. Annars har det varit 30 års-middag. Och lite för mycket shopping.
Idag blev en pizzadag. Som sig bör!


Bubbu!

Reafynd från Monki

120707

Ett par skor rikare, ett par hundralappar fattigare! Materiell lycka är bra lycka.

Sitter i sängen med lappisen i knät. Finaste pojken somnade för längesen men jag är ganska bra på att underhålla mig själv. Vad ska man annars med Bloglovin', Facebook och Spotify till? Kanske i alla fall ska försöka mig på lite sömn snart, vi ska upp relativt tidigt imorgon (idag) och åka iväg på födelsedagsfirande. Blir trevligt! Ska försöka träffa Vanessa också. Och på söndag är det dop för lilla brorsdotter Alma.
Livet leker, jaa-a!


Bild lånad av Lisa

120704

Min dag i collage. Vintagestuk och allt.
Gav mig ut och sprang ensam för första gången idag. Gick finfint med hög musik i öronen. Har inte skaffat mig en riktig shaker att blanda mitt protein i, så petflaskor får väl duga tillsvidare. Gjort min första paj EVER. Ruccola, vitlök och soltorkade tomater. Mmmmm! Träffat goaste (och tröttaste) bäbisen i stan och druckit Nespresso. Och ätit lite för mycket fikabröd. Det springer jag bort imorgon!

Tänkte spendera det lilla som är kvar av denna kväll med te och film. A Thousand Words.
Puss hej


120702

Nu kan vi pausa sommaren en stund tycker jag. Juli blir perfekt att stanna på typ ett halvår eller så. Sen ska jag välkomna augusti med öppna armar.

Anledningen till att jag inte skrivit här på länge är för att jag tappar motivationen ibland. Ganska ofta. Och kanske lite för att jag fick prestationsångest när jag upptäckte att folk faktiskt läser min blogg, vilket typ inte varit fallet innan. Har även lite svårt att bestämma mig för hur personlig bloggen ska få vara. Ska det vara en sån tramsig fashionista-dagens-outfit-blogg eller ska det handla om mig? Alla sidor av mig? Jag tror så. Det är klart att jag inte kommer dela med mig utav mina innersta, mörkaste tankar osv. Det får min stackars pojkvän, familj och mina vänner stå ut med. Mehehe!

Har precis haft två veckor non-stop-gos med Alex som haft semester. Vi har varit i Dalarna och tillbringade ett par dagar hos honom med kalas och fest och allt. Grattis igen Victoria som fyllt 22!
Annars har jag kommit igång seriöst med träningen. Nu för tiden springer jag bara. Kroppen har inte riktigt vant sig än så fötterna och smalbenen krampar utav bara helvete. Men jag ligger i. Konditionen är det i alla fall inget större fel på och det är ju skönt.
 
Sammanfattning av helgen - Ben & Jerry's och festlig Anna

RSS 2.0