Mest utslagen och less

Ingen rolig bloggare nu för tiden, felåt.
Har lagt ner all min energi på att söka jobb idag. Söka, söka, söka och det tar aldrig slut. Ont lite överallt dessutom, känner mig som en vissen gamling. Inte orkar man mycket nu för tiden. Magsmärtorna fortsätter. Älskar IBS.

Annars har jag fördruckit mig på te. Trött i kroppen men kaos inuti. Hjärtat går snabbt och jag vet inte något hälsosamt sätt att få det att lugna ner sig. Ni är varmt välkomna med tips!

Positiva Petra

Sån där deppdag, tror PMS:en är på ingång om den inte redan gjort entré. Woah, kul! Magen var rätt stabil hela helgen men nu är smärtorna tillbaka. Vill sova bort det men är inte trött. Vad göra? Räkna får? Titta lite The Office kanske? Lyssna på regnet som smattrar sådär mysigt mot taket.

Saker man vill ha ju


Summering

Helg
Pussar
Yammy Kitchen
Mer pussar
The Office säsong 2
The Grey
Mello repris
Nudlar
Godnatt

Kanske, kanske

Kan man "välja" att vara lycklig?

Tummy, y u no stop hurting?!

Bah, smärtor igen. Jävla mage. Blev så modig nu när det har känts bra dom senaste dagarna så jag har druckit både kaffe och energidricka idag. Mindre smart. Otroligt osmart. Vet ju att jag får ont av koffein. Att man aldrig lär sig sina läxor, det är ett under.
Dagen har i alla fall bjudit på några trevliga saker. Jag har träffat Vanessa vilket kändes helt underbart med tanke på att jag inte har träffat en enda vän på säkert två månader. Ja, jag har varit lite socialt handikappad. Åkte hem, fick en kall dusch på vägen från busshållplatsen, åt nudlar, mmmm, och hade en fin pratstund med babe innan han däckade, haha! Önskar jag också kunde däcka nu. Det hade behövts. Mår varken bra på in- eller utsidan ikväll.

Can't speak, I can't speak


Tre favoriter

Pamela Love / Skin & Bones / Björg

Pick me up

Finns nästan inget mysigare än att ligga brevid den man älskar och lyssna på hans andetag när han sover. Mmmm! Känner inte att jag kan somna riktigt än trots att jag varit vaken hela dagen för en gångs skull. Jajemen! Ända sedan klockan åtta imorse! Har till och med varit ute i det fina vädret idag. Möttes av en och annan bajskorv på vägen men man får försöka bortse från sånt, haha! Så fort det blir snö slutar tydligen hundägare att plocka upp efter sig. Och när snön sen smälter... ja, ni förstår själva hur det ser ut. Not cool.

Imorgon ska jag åka ut en sväng i privata ärenden. Hoppas man kan klämma in en träff med någon vän, det vore så trevligt. Har stängt in mig själv alldeles för länge nu. Levt i min egna lilla arbetslösa bubbla. En väldigt seg och omotiverande bubbla om jag får säga så. Svår att ta sig ur. Rutiner, jag behöver rutiner!

Lite borta

Inte haft någon blogglust dom senaste dagarna. I ärlighetens namn har jag inte lust med så mycket alls för tillfället. Hoppas att jag kan få tillbaka mina krafter snart.

Lägger upp massa fint på tumblr istället.

Mirakel?

Roligare än såhär blir det inte inatt, mina vänner. Ska träffa min fina imorgon, eller idag, så jag måste se klart Paranormal Activity 2 och passa på att få lite sömn.
Annars är jag bitter över att Ranelid gick vidare till final i Mello, gehe!

Jag har en tendens att måla naglarna om nätterna när jag är rastlös - observera att "lillen" är grå

I will hold on, hope



Wanties


Sömnlös men med musik

Mumford & Sons-feber. Lite.

The Cave I Gave You All

Alla hjärtans

Gastroskopin var det värsta jag varit med om. Men jag hade en fin ♥-dag med finaste killen.
Jag har inte riktigt hunnit bearbeta att läkaren berättade för mig att jag lider av IBS, men det kommer. Finns inga mediciner eller botemedel som kan få det att försvinna men jag borde fokusera på att stressa mindre, röra på mig och ta tag i allt som ger mig vardagsångest. Kan väl vara genomförbart?

Myyys, nu kan jag dofta choklad hela tiden!

Dagen till ära valde jag kärlekens färg

01:15

Nu när jag vet att min blogg faktiskt blir läst måste jag ju vara lite snäll med uppdateringen.

Spenderat helgen hos babe och kom hem för några timmar sedan. Varit en bra men fysiskt jobbig helg. Först akuten i fredags pga infektion, följt av magont och smärtor i bröstkorgen i lördags. Idag har jag bara varit ovanligt utmattad och sovit mycket. Matlusten är puts väck men klämde ändå i mig något för jag vet att jag måste.
Ska äntligen få komma till sjukhuset och undersökas på tisdag. Rädd och otroligt lättad på samma gång. Hoppas man blir lite klokare eller åtminstone får ny tid för ytterligare undersökningar.



Ooups!

Öppnade paketet från posten idag - en klänning rikare, ett par hundralappar fattigare. Råkade även klippa ett hål i den med en gång, hahaha, så dum jag kände mig! Men det syns inte. Och än så länge tänker jag vägra lägga upp outfit-bilder för det känns så löjligt. Av någon konstig anledning är det bara löjligt om jag gör det.

Vinden viner utanför fönstret. Tänt ljus och sitter med strumpor i sängen för det är kallt. Överväger att starta igång en film men jag tror det är smartare att lägga sig. På något vänster måste jag vända tillbaka dygnet igen. Göra saker. Har inte varit utanför dörren på fyra dagar. Skämmes.

Bad girls


03:11

Nu ska jag försöka sova hade jag tänkt. Klockan är visserligen tre men det är tre timmar tidigare än jag somnade förra natten så jag gör framsteg.
Hade en näst intill smärtfri helg men nu är min magont tillbaka. Försöker att inte vara bitter ändå. Imorgon är det tisdag vilket betyder lycka(!!) för tisdagar är Kärra-dagar. En fågel viskade även i mitt öra att jag har fått ett paket på posten, hoppas hoppas hoppas det är vad jag tror att det är!

Nutella, chai och film vart nattens aktiviteter

Och en moi


Första posten

Lite ångrar jag nog att jag raderade min förra blogg men jag kände att det var nödvändigt.
Jag rensade all gammal historik och började om på nytt men domänen var ju fortfarande densamma och det kändes som att den representerade allt gammalt. Jag vill starta om på nytt.

Ändå kan jag inte lova att bloggen kommer uppdateras mer än sisådär en gång i månaden, haha! Men det känns skönt att alltid ha något att falla tillbaka på. Ett ställe där jag kan ordbajsa när det behövs, ni vet.
Och om ni blir trötta på att läsa kan ni alltid kolla in min tumblr istället. Just nu är den väldigt tom men jag ska försöka lägga upp det jag fotograferar, när jag fotograferar.

RSS 2.0