130507

Kanske, kanske att man fått lust att blogga igen. Hur länge det håller vet man aldrig. Jag ska inte komma här och lova er en massa saker, mina hjärtan. :) Jag tröttnar fort. På det mesta. Haha!

Anyways, livet är helt okej även om det såklart kunde varit bättre. Jag går på ABF (arbetspolitiskt program whatev) men har kanske jobb på G, hoppas hoppas! Berättar inte vad för vill inte jinxa det.

Jag är jättekär i min Gosbulle och vi trivs så bra här i Partille med våran lilla Rambo. Som för övrigt precis blivit kastrerad. Fick en plasttratt att ha kring huvudet i 10 långa dagar för att inte slicka på såret. Gissa om han vart glad idag när den åkte av för gott. Har mest sprungit fram och tillbaka i lägenheten hela dagen och kvittrat. Inte velat kela alls. Förrän nu då. På kvällen ska det alltid gosas framför datorn eller TV:n. Myspojke.

Tränat. Börjat med en ganska extrem diet. Denna jakten efter viktnedgång alltså. Det är aldrig så lätt som man tror att det är. Och tror man att det är svårt så visar det sig vara ännu svårare. No more Mrs. Knubbsäl.


RSS 2.0