Jöbb

Söker jobb som en crazy person. Söker jobb dagtid. Söker jobb nattetid. Ge mig någe!

Imorgon är det tänkt att jag ska träffa upp Vanessa och second hand:a, det blev ju inte av idag på grund av dumma orsaker. Efter det blir det ett privat ärende och sen ska jag hem. Antagligen för att söka jobb. Men hur som - ska försöka bjuda på några bilder till nästa gång. Då blir ni väl klada hestar?

26/03

Livet, det rullar på. Älskling gör mig lycklig.
Och snart är det april. Var tar tiden vägen?

Dam, dam, daaam!!


Paket från Black Milk...

...levererat till Anna!

Oh Weekday


...

... Men självklart gick det bättre än väntat! Brukar ju bli så när man varvat upp sig själv i onödan. Oroat sig för att massa dåliga saker ska hända. Som aldrig hände. Nu gäller bara att vänta på beskedet. I vilket fall som helst är jag stolt över mig själv - första riktiga intervjun och jag grejade den!
Sitter i den mysiga pläden med ärmar och väntar på att bebbe ska komma. Han sover över inatt. Jag har köpt Ben & Jerry's och allt. ♥


!!

Åker snart iväg för arbetsintervju. Är nog inte alls nervös eller så.

Stabilt

Är lika trött ikväll men vill inte lägga mig riktigt än, trots att gosen ligger i sängen och snarkar. Ska mysa honom rejält sen! Myyyyyys. Vad vill jag annars dela med mig av idag? Jo, att jag inte varit speciellt nervös av mig alls och att magen har skött sig ganska exemplariskt. Jag känner verkligen att jag får med en uppdatering för magen i varje inlägg, haha! Gått och blivit IBS-bloggen. Min mages blogg. Huhu!
Men i alla fall; haft myskväll och ätit kycklingpizza. Gottigt. Bokat biobiljetter inför lördag också, känns fint med lite planer. Imorgon lagar vi mat och kör slappkväll tror jag minsann.

Nu ska jag ge dokumentären Life before birth en chans och lassa upp lite glass.

Jättesuperdupertrött

Lång dag som inte alls har varit så lång egentligen. Men jag fick gjort det jag skulle! Varit hemma hos bror på en fika och spanat in det nya köket. Druckit kaffe. Fy skäms! Ätit glass. Fy skäms!! Elakt mot magen där. Men ibland får man väl leva lite farligt?
Jag är seriöst så trött att jag knappt vet vad jag skiver nu. Sängen kallar.

Nytt från gårdagen. Älskar den mintgröna färgen!

Tummy ache

Shoppat idag! Glad Anna. För dom som är intresserade kanske bild(er) kommer upp imorgon.
Måste göra massa andra nödvändigheter imorgon. Ringa Securitas och Tele2, gå till posten och klippa mig. Och söka fler jobb såklart. Huah! Vissa dagar får man stå i.

Har sinnessjukt ont i magen. Kramperna från helvetet. Kan inte somna såhär.

00:40

Fin helg! Tittat på lilla Tuva, tacos och Mello hemma hos Kenneth och Hannah med sällskap, följt av en sjuuuukt seg men mysig söndag. Vi har bara sovit, ätit pizza och haft Office-maraton.
Tänkte krypa ner i sängen snart - tidig morgon imorgon. Ska till jobbcoachen, genomgå någon slags avrundning/sammanfattning och skrivas ut. Efter det blir det lunch inne i stan tillsammans med Josefin. Taggad är jag, känns som jag inte sett tjejen på år och dagar!

Här 5 dagar gammal och redan så fantastiskt söt!

F U

Sitter som vanligt och letar jobb på ABF i godan ro, när jag läser detta:
"Vi söker kunnig och ansvarsfull personal för trappstädning i centrala Göteborg. Arbetserfarenhet inom ovanstående område är ett krav. Kvalifikationer: lägst gymnasium, körkort B, tillgång till egen bil är ett stort plus."

Är detta ett skämt? Idag kan man inte ens få ett jobb som trappstädare utan tidigare erfarenhet. Inget illa menat om själva jobbet. Jag försöker bara säga att det inte direkt är rocket science att lära sig använda en mopp. Det är inte ens meriterande att ha jobbat med renhållning innan, det är ett KRAV.

Väldigt peppande.

Svart mjölk

Frågan är, ska man eller ska man inte?
Jag är ju kär och kärleken har inget pris, ehe!


En dag har känts som ett år

Det har hänt mycket det senaste dygnet. Både bra och dåliga saker, men jag tycker bara vi ska gå igenom dom bra. NÄMLIGEN: Tuva har kommit till världen! Min vän Jin och hans Pia har äntligen blivit päron till en underbar liten flicka. Kan knappt vänta tills man får ta sig en titt på henne, finns ju inte mycket som är sötare än små knyten.
En annan bra sak, som iofs alltid är bra, är att jag har världens mest underbara pojkvän. Han stöttar mig i vått och torrt och jag älskar honom för det. Hjälpte mig att ta mig igenom denna helvetesdag. Puss på dig!

Och en puss till Anna som är en sötnos och min bästa vän.

Bild från helgen - blev småshopping och provsittning av skönaste soffan ever inne på Chilli

Heck yes!


RSS 2.0